неделя, 24 януари 2010 г.

Няма серозни закъснения на влаковете днес

Зимата спря автобуси, пътниците бягат към влака.

Нямаше днес сериозни закъснения на влаковете, пристигащи и заминаващи от централна гара София. Няколко бързи и един пътнически влакове се движеха с минимални закъснения от 5 и 10 мин., докато международния влак от Солун пристигна в София със 100 мин. закъснение, реализирано на гръцка територия.

Обстановката на Централна гара София в експлоатационно отношение бе спокойна и всички състави бяха предварително отоплени и подадени на съответните коловози. В същото време на централната автогара бяха канселирани заминаванията на няколко автобуса по основните направления Русе, Варна и Бургас, което накара десетки изневрени пътници да препускат към железопътните композиции.
________________________
Във връзка с очакваните застудявания и образуване на поледици, новинарския екип на LOKFORUM.COM съветва всички, решили да пътуват, да потърсят услугите на железниците, които и в екстремни условия са обезпечили безпроблемното и безаварийно придвижване по основните дестинации. Информация за разписание на влаковете, закъснения, промени, свободни места и цени на билети може да получите в ЖП гарите в населените места, в които живеете или на интернет - адрес www.bdz.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар