вторник, 16 февруари 2010 г.

Почина машиниста на влака, който удари снегорин на прелез в София


Днес около 12 часа на обяд в операционната зала на ВМА в София почина локомотивният машинист от депо Дупница Бисер Георгиев. Той бе тежко пострадал в катастрофа на жп прелез в кв. Сухата Река в София, при която снегорин на фирма "ТИТАН" премина при спуснати бариери и бе ударен от преминаващия товарен влак. От удара, кабината на електрическия локомотив, теглил товарната композиция бе смазана до неузнаваемост, а машиниста получи тежки травми, поради което бе спешно опериран във ВМА. Железничари, близки и обикновени граждани се стичаха вчера и днес да дарят кръв за спасяване на живота да доблестния железничар, който избра да изпълнява дълга си до момента на удара, рискувайки живота си.

Местната структура на Синдиката на локомотивния персонал в България публикува некролог на своята официална страница, а ръководството на сидниката и деповското ръководство подготвят инициатива за подпомагане близките на Бисер Георгиев.
_______________________
Редакционния колектив на LOKFORUM.COM NEWS изказва своите съболезнования на близките и роднините на машиниста Бисер Георгиев и се поклонява дълбоко пред светлата му памет!

Почивай в мир!

Няма коментари:

Публикуване на коментар