четвъртък, 18 март 2010 г.

„Български държавни железници” ЕАД въведоха предварителна продажба на билети за Великденските празници

ПРЕСЦЕНТЪР НА БДЖ

От началото на седмицата (15-ти март) „Български държавни железници” ЕАД въведоха предварителна продажба на билети и резервации за седящи места за всички категории бързи влакове.

Националният железопътен превозвач въвежда тази услуга с цел предоставяне на по-голямо удобство на клиентите, които планират да пътуват с влак през периода на Великденските празници. Обичайният срок за предварителната продажба на билети е 5 дни, но „Български държавни железници” ЕАД имат практиката да удължават този срок, когато предстоят празнични периоди.

Предварителната продажба на билети и резервациите за седящи места ще се извършват във всички гари и железопътни бюра в страната.

Клиентите на „Български държавни железници” ЕАД могат да получат подробна информация за свободните места във влаковете през Великденските празници от служителите на билетните каси в железопътните гари и бюра в страната. Телефоните за връзка с гишетата „Информация” и билетните каси в гарите и бюрата са посочени в сайта на железопътния превозвач.

„Български държавни железници” ЕАД предвиждат да осигурят и допълнителни вагони за някои влакове по основните направления в страната през периода на празничните дни в началото на месец април.

Няма коментари:

Публикуване на коментар