събота, 17 април 2010 г.

„Български държавни железници” ЕАД пускат допълнителен влак от Бургас за София

С цел подобряване на транспортното обслужване на пътуващите от Бургас за София, от 18-ти април (неделя) „Български държавни железници” ЕАД ще пуснат един допълнителен влак от черноморския град за столицата. Влакът ще пътува само в неделните дни, като по своя маршрут ще спира само на гара Пловдив.

Бързият влак със задължителна резервация № 8692 („Бургас”), ще заминава от Бургас в 15:20 ч. От гара Пловдив, влакът ще тръгва в 19:09 ч. Композицията ще пристига в столицата в 21:20 ч.

***

Нека да припомним, че от утре (16-ти април) ще се движи бързият влак със задължителна резервация № 8691 („Бургас”) от София за Бургас, който ще тръгва от Централна гара София в 15:00 ч. От гара Пловдив, влакът ще заминава в 16:59 ч. Композицията ще пристига в черноморския град в 20:42 ч.
Бързият влак със задължителна резервация № 8691 („Бургас”) ще пътува само в петък.

Цената на билета за пътуване по маршрута София – Бургас – София с бързите влакове със задължителна резервация („Бургас”) е 28.20 лв., т.е. с 30% намаление от редовната тарифа.

За подробна информация клиентите на „Български държавни железници” ЕАД могат да се обръщат към гишетата „Информация” и билетните каси в съответните железопътни гари.

Няма коментари:

Публикуване на коментар